Werkwijze en tarieven

Ik werk voor mijn portretten altijd vanaf foto's die door de opdrachtgever worden aangeleverd. Dit hoeven niet speciaal daarvoor gemaakte portretfoto's te zijn. Kleur of zwart-wit, vakantie en familiekiekjes. Alles is bruikbaar, mits de te portretteren persoon er duidelijk (i.v.m. het uitvergroten) en het liefst gevarieerd (dus niet allemaal uit dezelfde hoek) op staat. Meestal vraag ik meer foto's per persoon, zodat ik een wat vollediger beeld van iemand krijg en de naar mijn inzien (eventueel in overleg) meest geschikte kan gebruiken.

De portretten teken of schilder ik doorgaans op vierkante doekjes, waarbij ik één persoon per doekje aanhoud. Door de doekjes te combineren, eventueel aangevuld met egaal zwarte en witte of gekleurde vlakken, ontstaat een compleet werk. (Dit hoeft niet in één keer, maar kan ook over een langere periode, zodat het kunstwerk een geschiedenis krijgt.)

Ik sta natuurlijk altijd open voor persoonlijke wensen en suggesties

Interesse of meer informatie?
Aarzel dan niet om direct contact met me op te nemen. Mailen kan via de contactpagina of direct naar info@casperwarmoeskerken.nl.

Prijsindicatie


doek tekening schilderij
30x30 € 200 € 350
40x40 € 250 € 400
50x50 € 300 € 550
egale vlakken vanaf € 15
Prijzen zijn exclusief BTW. Andere maten en soorten op aanvraag.